Laurent Koelink appointed as Operational Manager - Per 1st of July 2008 Laurent Koelink has been appointed as Operational Manager at Ensior. In his new function Koelink is responsible for the quality of the services provided by Ensior and the human resources.

Laurent KoelinkLaurent Koelink (38) is sinds de oprichting in 2002 als medeoprichter en senior consultant zeer nauw betrokken bij de dagelijkse praktijk van Ensior. In zijn nieuwe functie maakt hij onderdeel uit van het managementteam van Ensior, dat verder bestaat uit de overige oprichters Edward Ammerlaan (Financial Manager) en Sander Honig (Commercial Manager).

In de functie van Operational Manager en als lid van het managementteam gaat Koelink zich richten op het verstevigen van de positie van Ensior in de markt van BI, Datawarehousing en Performance Management: "Onze ambitie is om Ensior verder te laten groeien binnen deze specialistische markt. De nieuwe structuur van de organisatie en onze heldere visie op de toekomst moeten dat helpen bewerkstelligen. De randvoorwaarden zijn er – dat hebben we met de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening wel bewezen."

About Ensior

Ensior is de specialist in Business Intelligence (BI) met al bijna tien jaar een zeer indrukwekkende staat van dienst. Ensior, afgeleid van het Engelse woord ensure, geeft organisaties grip op processen en laat hen tijdig over de juiste informatie beschikken. Door de inzet van bewezen BI-technologie en onze kennis van bedrijfsprocessen zetten wij onze klanten op voorsprong. Ensior’s commitment aan kwaliteit en onze pragmatische aanpak hebben geleid tot onze succesvolle reputatie in de verschillende marktsectoren waarin we werkzaam zijn. Vanuit vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk zorgen onze hooggekwalificeerde professionals voor een efficiënte en betrouwbare dienstverlening. Ensior: Making Business Intelligence work.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved