BI Support

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbaarheid, tijdigheid en juistheid van informatie. Het foutloos werken van uw Business Intelligence omgeving is daarom essentieel. U kunt dit borgen door een supportovereenkomst af te sluiten met ons. Wij bieden u verschillende soorten support, met heldere service level agreements (SLA’s) passend bij uw behoefte. Dit kan reactief, maar ook pro-actief, wakend over uw datastromen. Door kennis van uw specifieke BI omgeving en altijd beschikbare gecertificeerde expertise bent u verzekerd van betrouwbaar beheer door gekende vertrouwde Ensior consultants.

Maak een afspraak

BI Support

Bij deze BI Support overeenkomst ondersteunen wij uw gehele BI omgeving, van de data collectie op uw bronsystemen tot aan het dashboard. Of het nou gaat om het incidenteel oplossen van een ETL probleem, of het overnemen van het beheer van uw complete BI omgeving, het biedt tweedelijns support als borging van de werking van uw BI omgeving.

Voor een vast bedrag per maand borgt u de werking van uw BI omgeving en de beschikbaarheid van ondersteuning waar het echt nodig is. Aanvullend kan er ook gepland regulier (on-site of remote) onderhoud gepleegd worden De volgende zaken vallen onder een BI Support overeenkomst:

  • Incident Management: Het aannemen en verhelpen van verstoring onder vaste SLA afspraken
  • Change Management: Het uitvoeren van kleine uitbreidingen en aanpassingen op uw BI oplossing
  • Helpdesk: Het beantwoorden van uw tweedelijns technische vragen
  • Support Portal: Gebruik van de support portal, inclusief status overzichten en rapportage

Uw BI investering in vertrouwde handen? 

Download leaflet

BI Support Premium

Als uitgebreide pro-actieve service voor uw BI Support bieden wij de optie voor BI Support Premium. Binnen deze dienstverlening wordt op werkdagen de dagelijkse pro-actieve monitoring van de datareplicatie en het laden van de rapportage database/datamodel verzorgd door Ensior. Daar waar nodig zorgt Ensior dan ook voor de correctieve actie om de data load te herstellen tot in het datamodel. Dit is een optioneel alternatief voor de hierboven beschreven standaard BI Support overeenkomst.

Contact

Bestaande support klanten kunnen onze supportafdeling bereiken via de volgende kanalen:

  • Ensior Support Portal: support.ensior.com 
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Telefoon: 030-630 1052 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00)
Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie