Datamanagement

Met meer dan 20 jaar ervaring in datamanagement en datawarehousing is Ensior een betrouwbare Business Intelligence specialist. Met onze slimme Ensior Data Automation oplossing staat uw (cloud) datawarehouse in een mum van tijd. En gebaseerd op Microsoft technologie. Bovendien bieden wij slimme cloud connectoren en quickstart analytics oplossingen voor uw specifieke ERP systeem. Met deze op Azure of SQL Server gebaseerde oplossingen is het bouwen van uw rapporten niet langer een tijdrovende en complexe bezigheid. Dat biedt ook eenduidige en betrouwbare rapportage op data uit meerdere bronsystemen, dat geeft pas rust.

Ensior Data Automation

Datawarehousing

Voor krachtige rapportages combineren we data uit diverse complexe systemen in één dynamische centrale dataomgeving. Of u nu kiest voor een datawarehouse of een gemodelleerde dataset in Power BI Premium, Ensior past het aan op uw behoeften. Bij Ensior geloven we niet in het gebruik van overbodige tools. Wij ontwikkelen uw datawarehouse in een Azure cloud of on-premise SQL Server database. Met onze innovatieve Ensior Data Automation oplossing op basis van Microsoft BI technologie leveren we uw datawarehouse sneller op, inclusief diverse Ensior Cloud Connectoren voor geautomatiseerde ontsluiting van data uit SAAS cloudapplicaties, zoals SalesForce. Kortom, Ensior streeft naar een flexibele en geoptimaliseerde dataomgeving voor eenvoudig beheer.

Data Science

Data Science volgens Ensior: de wetenschap achter inzicht. Of het nu gaat om het voorspellen van uw omzet of machine uitval, of het herkennen van patronen in het enorme volume van inkomende telefoongesprekken voor een call center. Data Science kan gezien worden als de kers op de taart in uw datalandschap. We kneden uw data om deze bruikbaar te maken voor statistische modellen. Of juist om deze als basis te laten dienen voor modelselectie. Verschillende methoden worden gehanteerd om modellen te implementeren, bijvoorbeeld de voorspelmodellen binnen Power BI met exponential smoothing, maar ook Lineaire Regressie, Extreme Gradient Boosting, SARIMA, ETS m.b.v. Python. Maak een afspraak voor nieuwe inzichten!

Lees ook meer over de inzet van Power BI voor uw voorspelmodellen in onze blog.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie