Over Ons

Ensior is de bundeling van jarenlange ervaring en BI-expertise in een dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht voor onze klanten en medewerkers.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Ensior een zeer indrukwekkende staat van dienst. Het woord Ensior is afgeleid van het engelse werkwoord 'to ensure', het zekerstellen en verifiëren van data en informatie. Wij bieden organisaties rust door gestructureerd inzicht in de prestaties van haar processen en medewerkers. Onze commitment aan kwaliteit en een pragmatische aanpak hebben geleid tot een succesvolle reputatie in de verschillende marktsectoren waarin we werkzaam zijn.

Kantoor
Foto 3 ijsland

Ons Team

Ensior consultants, de 'Ensiori', hebben enorme passie voor data en zijn uit het beste hout gesneden. Zij zijn gepassioneerd door data en als doorgewinterde professionals combineren ze hun BI-expertise met diepgaande branchekennis. Uitgerust met de meest innovatieve BI-tools, zeer slimme methodieken en een pragmatische instelling, maken zíj dat Ensior dé leverancier is van excellente Business Intelligence oplossingen.

 

Bekijk de vacatures

Ensior Pro Deo

Ensior staat midden in de samenleving. Onze medewerkers dragen hier graag aan bij. Ze krijgen de ruimte om hun expertise ook aan te wenden voor organisaties die een maatschappelijk nut dienen. Kleinere organisaties die wel baat hebben bij een beter inzicht, maar die niet over de middelen beschikken om ze te realiseren. Graag helpen wij dit soort organisaties met dezelfde hoge kwaliteit, maar dan pro deo. Voorbeelden van organisaties zijn STIL-Utrecht (steunt ongedocumenteerden in Utrecht) en Wakibi (werft microleningen voor kleine ondernemers wereldwijd).

Heeft u interesse om met meer inzicht uw organisatie vooruit te helpen? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ensior Pro Deo Logo
ensior 091222 1068 web

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat veel verder dan alleen economisch ondernemen. Het draait om het erkennen van de impact van zakelijke activiteiten op onze planeet en het welzijn van mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf. Bij Ensior geloven we dat het vinden van een harmonieuze balans tussen people, planet en profit niet alleen cruciaal is voor het succes van een onderneming, maar ook voor het welzijn van de samenleving als geheel. Het is een overtuiging die ons drijft naar duurzame en verantwoorde beslissingen, wat uiteindelijk leidt tot een betere wereld voor iedereen.

 

 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie