Sales

Sales stuurinformatie met Analytics4

Wat bepaalt het werkelijke succes van een verkoopafdeling? Het aantal orders? Gefactureerde omzet? Klantwinstgevendheid? Of juist het percentage groei? Het datagedreven aansturen van verkoopteams werpt zijn vruchten af. Met omzet trendanalyses, conversie ratio’s en drill down analyses kan het kaf van het koren gescheiden worden.

Met de oplossing Analytics4 wordt het bouwen van uw rapporten minder tijdrovend en foutgevoelig ten opzichte van handmatig samengestelde queries en rapporten. Analytics4 voegt bovendien gegevens uit verschillende bronnen samen, met slechts een paar klikken maakt u zinvolle Power BI dashboards.

ensior 091222 0814
Vraag een demo aan

Voorbeelden van Sales KPI’s

Enkele Sales KPI voorbeelden met Analytics4:

  • Omzet vs. doelstellingen
  • Omzet en hoeveelheden per verkoper, land, artikelgroep etc.
  • Sales funnel analyse
  • Conversie ratio’s
  • Campagne resultaten 
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP

Specifieke oplossingen voor uw ERP systeem

Ensior biedt quickstart oplossingen voor uw rapportage en analyses op data uit de meest gebruikte ERP systemen, zoals MS Dynamics, SAP, AFAS en Exact Online. Het datamanagement is gebaseerd op Microsoft technologie met Power BI als uw visualisatie en rapportage tool. Met onze oplossingen wordt uw complete Business Intelligence omgeving aanzienlijk sneller ingericht, beter (en goedkoper) beheersbaar en flexibeler in gebruik. Maak een keuze uit de volgende oplossingen:

Referenties

Vele organisaties zijn al door Ensior geholpen met hun sales rapportage vraagstukken en het inrichten van hun BI-omgeving. Daarbij zijn onze Analytics4 oplossingen succesvol toegepast.

Enreach
E-luscious
Keyser & Mackay
Covebo

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie