Oplossingen

Het is de filosofie van Ensior haar klanten optimaal te laten profiteren van de jarenlang opgebouwde kennis van datamanagement en in het bijzonder Microsoft BI technologie op bekende ERP systemen. Om beter de voordelen van uw BI-initiatieven te benutten, maakt u gebruik van Ensior oplossingen, die snel en doeltreffend inzetbaar zijn. U wint daarmee veel tijd en bespaart kosten.

solutions verkeerstoren w770
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP

Specifieke oplossingen voor uw ERP systeem

Ensior biedt quickstart oplossingen voor uw rapportage en analyses op data uit de meest gebruikte ERP systemen, zoals MS Dynamics, SAP, AFAS en Exact Online. Het datamanagement is gebaseerd op Microsoft technologie met Power BI als uw visualisatie en rapportage tool. Met onze oplossingen wordt uw complete Business Intelligence omgeving aanzienlijk sneller ingericht, beter (en goedkoper) beheersbaar en flexibeler in gebruik. Maak een keuze uit de volgende oplossingen:

Ensior Data Automation

Voor het sneller ontwikkelen en beheren van uw datawarehouse biedt Ensior een geavanceerde datamanagement oplossing aan, genaamd Ensior Data Automation. Hiermee bouwt u één centraal dataplatform voor al uw inzichten met data uit uw verschillende bronsystemen.

Ensior Data Automation

ERP
EDC logos

Ensior Data Connectoren

Gebruikt u ook public cloud applicaties? Gebruik dan een van de vele Ensior Data Connectoren. Hiermee wordt het eenvoudig om data uit uw cloud SAAS applicaties te ontsluiten op een flexibele en beheersbare manier. Denk aan bijvoorbeeld Salesforce, AFAS of Google Analytics. 

Ensior Data Connectoren

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie