Business Analytics

Ensior biedt rust door inzicht. Met Business Analytics beantwoordt u vele vragen, ook vragen die nog niet gesteld waren. U neemt gefundeerde beslissingen voortaan op basis van trends en meetbare prestatie-indicatoren. Of op basis van voorspelmodellen m.b.v. data science. Wij bouwen voor u de dashboards waarin uw management informatie actueel en overal beschikbaar is. Stuurinformatie waar iedereen op kan vertrouwen, gebaseerd op data uit diverse bronsystemen, centraal op één plek.  

Rapportage

Ensior vertaalt waardevolle data uit verschillende databronnen naar actiegerichte en betrouwbare informatie. Met een centrale Power BI rapportage omgeving in de cloud voorzien wij in al uw informatiebehoeften in alle hoeken van uw organisatie. Voor Finance, Sales, Inkoop, HR, Operations e.d. Naast het bouwen van uw management rapportage en dashboards begeleiden wij u ook bij zaken als het ophalen van rapportagedefinities, inrichten van autorisaties, het ontwerp en vormgeving, gebruikersanalyses e.d.

Geavanceerde analyses

Data science, AI, machine learning. Bij Ensior noemen wij dit nog steeds business intelligence, alleen dan met meer geavanceerde technieken en tools. Hiermee maken wij het mogelijk om bijvoorbeeld voorspelmodellen toe te passen op uw data ten behoeve van omzetvoorspellingen, of verwachte inkoop. Binnen Microsoft Power BI zijn al de nodige machine learning mogelijkheden, maar ook in combinatie met Python zijn voorspelmodellen bereikbaar geworden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees ook onze blog: 

Dashboarding

Analyse van uw resultaten in Excel blijft waardevol, maar een arbeidsintensieve bezigheid en nog foutgevoelig ook. Met Power BI dashboards en rapporten staat uw stuurinformatie altijd geautomatiseerd en bijgewerkt tot uw beschikking. Ook op uw mobiele apparaten. Wij ontwerpen intuïtieve dashboards die snelle interpretatie mogelijk maken, met automatische visualisatie van onderlinge gegevensverbanden. Gebruikers kunnen zelf analyses en dwarsdoorsnedes maken filters en drilldown opties. Trends worden zichtbaar en afwijkingen verklaard. Achter al onze ontwerpen schuilt een doordachte werkwijze, gebaseerd op de visuele interpretatie- en perceptievaardigheden van het menselijke brein. Ontwikkel uw vaardigheden in het ontwerpen en bouwen van Power BI dashboards in onze Power BI trainingen.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie