Managementteam

Het management van Ensior wordt gevormd door de drie visionaire oprichters van het bedrijf, die met passie en ervaring streven naar de voortdurende ontwikkeling van Ensior. Gedreven door een diepgewortelde toewijding aan een vijfsterren klantervaring, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde kwaliteit, leidt dit enthousiaste team Ensior naar nieuwe hoogten in de wereld van data oplossingen.

v.l.n.r. Lodewijk Wiggers, Sander Honig, Edward Ammerlaan

ensior management team

Lodewijk Wiggers Solutions & Technology Manager

Ir. Lodewijk Wiggers behaalde in 1998 een Master-titel in Technische Natuurkunde aan de Universiteit Delft. Na zijn werk als consultant voor het software bedrijf Applix heeft hij de overstap gemaakt naar het CRM Consultancy bedrijf 4C Consulting.

Als medeoprichter en partner van Ensior is Lodewijk sinds de oprichting actief geweest als Senior BI Consultant bij veel verschillende klanten in diverse sectoren. Nu vervult Lodewijk de rol van Manager Solutions & Technology. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de standaard oplossingen als mede voor alle andere techniek en kennisgerelateerdezaken.

Sander Honig Commercieel Manager

Sander Honig is de commerciële motor achter Ensior. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool Den Haag heeft hij sinds 1984 vele sales & marketing functies vervuld in de hotelindustrie (Hilton, Holiday Inn), financiële dienstverlening (Visa) en de ICT dienstverlening (ICL, 4C Consulting).

Sander is het gezicht naar de markt met een open karakter en een natuurlijke drang naar eerlijke langetermijnrelaties met de klanten én partners van Ensior! Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop en marketing van Business Intelligence en Data Management oplossingen en diensten.

Edward Ammerlaan Finance & Operations Manager

Ir. Edward Ammerlaan behaalde in 1997 een Master-titel in Technologie en Management aan de Universiteit Twente. Na zijn studie heeft hij gewerkt voor het technisch conglomeraat Stork in verschillende proces- en managementfuncties. Na zijn dienstverband bij Stork werd hij actief als CRM Consultant voor 4C Consulting.

Als medeoprichter van Ensior, was Edward actief als Senior BI Consultant voor veel verschillende klanten, in rollen als adviseur, architect en project manager. Momenteel bekleedt Edward de functie van Finance & Operations Manager, waarin hij onder meer verantwoordelijk is voor de (ontwikkeling van) consultants.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie