Human Resources

HR stuurinformatie met Analytics4

Hoe draagt HR bij aan de resultaten van uw organisatie? Behalen we onze wervingsdoelstellingen, houden we recruitmentkosten in de peiling? Hebben we niet te veel personeelsverloop? Het monitoren van de HR processen loont als de HR data uit uw ERP systeem goed wordt gerapporteerd en geanalyseerd. Dit kan met Analytics4 op uw ERP systeem.

Onze oplossing Analytics4 biedt de juiste HR-gerelateerde waarden om over alle mogelijke dimensies heen te kunnen rapporteren en analyseren uit uw ERP systeem. Het verantwoorden en rapporteren van uw HR activiteiten wordt automatisch en eenvoudig verzorgd door Power BI dashboards.

ensior 091222 1068 web
Vraag een demo aan

Voorbeelden van KPI’s voor HR

Enkele HR KPI voorbeelden met Analytics4:

  • FTE rapportage vs budget
  • Verlof/ziekte analyse
  • Leeftijd- en dienstjaren analyse
  • Recruitmentkosten
  • Leasing contracten
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP

Specifieke oplossingen voor uw ERP systeem

Ensior biedt quickstart oplossingen voor uw rapportage en analyses op data uit de meest gebruikte ERP systemen, zoals MS Dynamics, SAP, AFAS en Exact Online. Het datamanagement is gebaseerd op Microsoft technologie met Power BI als uw visualisatie en rapportage tool. Met onze oplossingen wordt uw complete Business Intelligence omgeving aanzienlijk sneller ingericht, beter (en goedkoper) beheersbaar en flexibeler in gebruik. Maak een keuze uit de volgende oplossingen:

Referenties

Vele organisaties zijn al door Ensior geholpen met hun HR rapportage vraagstukken en het inrichten van hun BI-omgeving. Daarbij zijn onze Analytics4 oplossingen succesvol toegepast.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie