Partners

Welkom in de wereld van Ensior, waar innovatie van onze partners en BI expertise samenkomen om uw BI-wensen te vervullen. Als trotse Solutions Partner van Microsoft op het gebied van Data & AI en Azure en Silver Partner van SAP, brengen we de kracht van geavanceerde maar toch gebruiksvriendelijke BI technologie rechtstreeks naar uw bedrijf.

Voor onze BI diensten werken wij samen met Microsoft en SAP om onze klanten van de beste en vooral passende technologie te voorzien. Dit zijn beiden wereldspelers met een ruime keus aan beproefde BI-technologie. Onze professioneel opgeleide en gecertificeerde consultants beschikken over vele jaren ervaring in het ontwikkelen van deze beslissingsondersteunende en analytische toepassingen.

ensior 091222 0735
Logo MS goldpartner

Microsoft

Met de ongekend populaire rapportage en visualisatie tool Power BI en het Azure cloud data platform is Microsoft marktleider als het gaat om software en cloud services in de arena van data analytics. 

Ensior is trotse Solutions Partner Data & AI en Azure. Met onze diepgaande kennis van Microsoft's Data & AI-platform en het Azure-ecosysteem, staan we klaar om u te begeleiden op uw reis naar een cloud analytics platform ten behoeve van data-ondersteunde besluitvorming. Vele klanten gingen u voor in een succesvolle transformatie naar een datagedreven organisatie met Power BI.

Bekijk onze Microsoft oplossingen

SAP

SAP is specialist op het gebied van business softwareoplossingen, zoals ERP, CRM, HR. Maar ook op het gebied van analytics en database technologie levert SAP innovatieve oplossingen, zoals SAP BusinessObjects en SAP Analytics Cloud (SAC).

Ensior is gecertificeerd als SAP Silver Partner voor de verkoop van SAP BI software zoals SAP BusinessObjects. Daarbij levert Ensior niet alleen de licenties, maar ook de Maintenance & Support vanuit haar gecertificeerde Partner Center of Excellence. Bovendien is Ensior door SAP benoemd tot Recognized Expertise Partner voor BI.

Bekijk onze SAP oplossingen

sap business objects logo 1
Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie