Zakelijke dienstverlening

Stuurinformatie met Analytics4

Binnen de dienstverlening is het cruciaal om vat te krijgen op uw projectplanning, kostenpatronen en liquiditeitspositie. Door analyse van uw ERP data wordt het eenvoudiger om bijvoorbeeld de doorlooptijden van nieuwe contracten te analyseren of te ontdekken waar de kosten de pan uit rijzen. Met dataintegratie van verschillende systemen kunt u de kosten per klant of per project vergelijken met de budgetten en het aantal facturabele uren afzetten tegenover persoonlijke doelstellingen. Analyseer de processen en alle onderliggende schakels m.b.v. Ensior’s oplossing Analytics4.

Vraag een demo aanUw ERP data wordt automatisch ontsloten en evt gecombineerd met andere bronnen, zoals uw urenregistratie systeem, of uw CRM systeem. Ensior brengt uw data tot leven in heldere dashboards m.b.v. haar Analytics4 oplossingen.

ensior 091222 0735
Dienstverlening visual

Voorbeelden van KPI’s

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden KPI’s voor zakelijke dienstverlening met Analytics4

  • Project milestones analyse
  • Kosten analyse t.o.v. vorige periode of budget
  • Liquiditeits prognose
  • Billability %
  • Winstgevendheid per klant of project
  • Days Sales Outstanding (DSO)
  • Ziekteverzuim analyse
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP

Specifieke oplossingen voor uw ERP systeem

Ensior biedt quickstart oplossingen voor uw rapportage en analyses op data uit de meest gebruikte ERP systemen, zoals MS Dynamics, SAP, AFAS en Exact Online. Het datamanagement is gebaseerd op Microsoft technologie met Power BI als uw visualisatie en rapportage tool. Met onze oplossingen wordt uw complete Business Intelligence omgeving aanzienlijk sneller ingericht, beter (en goedkoper) beheersbaar en flexibeler in gebruik. Maak een keuze uit de volgende oplossingen:

Referenties

Nieuwsgierig hoe andere organisaties dit succesvol hebben gerealiseerd? Maak dan een afspraak met ons voor een kennismaking.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie