Finance

Finance stuurinformatie met Analytics4

Voor Finance Managers en Controllers is data van groot belang. Niet alleen voor de standaard financiële rapportage, maar ook voor de ad-hoc analyses. Om trends te signaleren en risico’s te vermijden, bijvoorbeeld door kostenanalyses en liquiditeitsprognoses.

Met de oplossing Analytics4 voorkomt u onnodige tijdsverspilling en fouten bij de handmatige samenstelling van financiële rapporten. Analytics4 voegt gegevens uit verschillende bronnen samen, zodat u met slechts een paar klikken zinvolle dashboards kunt maken m.b.v. Power BI.

Training Power BI gevorderd 800x533
Vraag een demo aan

Voorbeelden van Finance KPI’s

Enkele KPI voorbeelden voor Finance met Analytics4:

  • Verlies- en winstrekening
  • Balance sheet
  • Debiteuren en crediteuren analyse
  • Financiële ratio’s, zoals current ratio
  • Werkkapitaal analyse
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP
ERP

Specifieke oplossingen voor uw ERP systeem

Ensior biedt quickstart oplossingen voor uw rapportage en analyses op data uit de meest gebruikte ERP systemen, zoals MS Dynamics, SAP, AFAS en Exact Online. Het datamanagement is gebaseerd op Microsoft technologie met Power BI als uw visualisatie en rapportage tool. Met onze oplossingen wordt uw complete Business Intelligence omgeving aanzienlijk sneller ingericht, beter (en goedkoper) beheersbaar en flexibeler in gebruik. Maak een keuze uit de volgende oplossingen:

Referenties

Vele organisaties zijn al door Ensior geholpen met hun Finance rapportage vraagstukken en het inrichten van hun BI-omgeving. Daarbij zijn onze Analytics4 oplossingen succesvol toegepast.

A.S.R. Verzekeringen
Exter
Prins
Wijnvoordeel

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie