Expertise

Met meer dan 21 jaar ervaring in business intelligence en de vele BI-projecten die Ensior heeft volbracht, begrijpen en doorgronden wij snel uw data management en rapportage behoeften. Door onze specialisatie en focus op data analytics zijn wij in staat om uw BI vraagstukken sneller en effectiever te beantwoorden. De kans is groot dat wij uw bronsystemen al vaker hebben ontsloten. Op de meest bekende ERP systemen hebben we zelfs al een analytics oplossing klaarliggen. Zie onze oplossingen.  

Business Analytics

Ensior biedt rust door inzicht. Met Business Analytics beantwoordt u vele vragen, ook vragen die nog niet gesteld waren. U neemt gefundeerde beslissingen voortaan op basis van trends en meetbare prestatie-indicatoren. Of op basis van voorspelmodellen m.b.v. data science. Wij bouwen voor u de dashboards waarin uw management informatie actueel en overal beschikbaar is. Stuurinformatie waar iedereen op kan vertrouwen, gebaseerd op data uit diverse bronsystemen, centraal op één plek.  

Lees meer

Datamanagement

Met meer dan 20 jaar ervaring in datamanagement en datawarehousing is Ensior een betrouwbare Business Intelligence specialist. Met onze slimme Ensior Data Automation oplossing staat uw (cloud) datawarehouse in een mum van tijd. En gebaseerd op Microsoft technologie. Bovendien bieden wij slimme cloud connectoren en quickstart analytics oplossingen voor uw specifieke ERP systeem. Met deze op Azure of SQL Server gebaseerde oplossingen is het bouwen van uw rapporten niet langer een tijdrovende en complexe bezigheid. Dat biedt ook eenduidige en betrouwbare rapportage op data uit meerdere bronsystemen, dat geeft pas rust.

Lees meer

Power BI

Ontdek verborgen inzichten in je bedrijfsprestaties met Power BI!

Met Power BI biedt Microsoft een laagdrempelige tool voor uw dashboards, data visualisaties, analyses en data discovery. Breng uw data tot leven met Power BI. Verzamel en combineer gemakkelijk data uit verschillende bronnen waarmee u eenvoudig en snel uw eigen rapportage maakt. Visualiseer uw data in een overzichtelijk dashboard met behulp van de vele visualisatie mogelijkheden in Power BI.

Power BI Training

Lees meer

Microsoft BI

Als Solutions Partner van Microsoft ondersteunt Ensior een compleet palet aan BI-tools, waarmee voor iedere soort informatiebehoefte een geschikte oplossing geleverd wordt. Met Power BI als de best beoordeelde dashboard- en visualisatietool wordt stuurinformatie eenvoudig beschikbaar voor iedereen in uw organisatie. En met Azure als intelligent dataplatform in de cloud, beschikt u over de kracht en flexibiliteit om uw gegevens te integreren, beheren en overal te benutten.

 

Lees meer

SAP BusinessObjects

Het SAP BusinessObjects BI platform is een zeer compleet, flexibel en schaalbare rapportage en analyse omgeving, ontworpen voor volwassen organisaties die beslissingen nemen op basis van betrouwbare en collectieve inzichten.

BusinessObjects Maintenance

Vragen over support & maintenance van uw BusinessObjects omgeving? Of zoekt u een andere partner om de maintenance van uw BO omgeving over te nemen? Maak dan een afspraak met ons voor een kennismaking en een aanbod. Ensior is gecertificeerd support partner van SAP en kan de maintenance van uw BO licenties ook voor u verzorgen. 

Maak een afspraak

Lees meer

BI Support

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbaarheid, tijdigheid en juistheid van informatie. Het foutloos werken van uw Business Intelligence omgeving is daarom essentieel. U kunt dit borgen door een supportovereenkomst af te sluiten met ons. Wij bieden u verschillende soorten support, met heldere service level agreements (SLA’s) passend bij uw behoefte. Dit kan reactief, maar ook pro-actief, wakend over uw datastromen. Door kennis van uw specifieke BI omgeving en altijd beschikbare gecertificeerde expertise bent u verzekerd van betrouwbaar beheer door gekende vertrouwde Ensior consultants.

Maak een afspraak

Lees meer

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie