Goed nieuws voor alle SAP BusinessObjects gebruikers! - SAP AG heeft Ensior gecertificeerd als Partner Center of Expertise (PCoE) voor SAP BusinessObjects software. Hierdoor kunt u niet alleen voor BusinessObjects licenties en expertise bij Ensior terecht, maar nu ook voor software maintenance en Nederlandstalige support. 'Een logisch vervolg op onze status als reseller van SAP BusinessObjects en waar we erg trots op zijn', aldus Sander Honig, Commercieel Manager. 'Dit biedt onze klanten rust en zekerheid'.

Met software support én solution support van Ensior wordt de zorg voor de complete BI omgeving, inclusief de SAP BusinessObjects software (bug-fixing, patches, upgrades) door het Ensior team overgenomen. Hierdoor kunt u zich concentreren op het werkelijke doel van BI: De analyse van informatie t.b.v. het monitoren en verbeteren van uw bedrijfsprestaties.

Met SAP BusinessObjects support door Ensior profiteert u van:

• Een betrokken en betrouwbare BI specialist
• Nederlandstalige helpdesk
• Jarenlange ervaring en kwaliteit
• 7x24 uur support
• Eén aanspreekpunt voor al uw BI zaken

Voorbeelden van klanten die van onze supportdiensten gebruik maken, zijn: Mexx, Rademaker, CAK, Elho, BrandLoyalty, Natuurmonumenten en Mandema.

Marcel Groenenboom, Director General Business en Channels bij SAP Nederland: 'Ensior is als SAP BusinessObjects specialist een zeer gewaardeerde partner en heeft het strenge PCoE certificeringstraject glansrijk doorlopen'.

Wilt u weten hoe u via Ensior uw BusinessObjects support en maintenance kunt garanderen? Neemt u dan contact op met Sander Honig (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees hier onze supportleaflet

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie