Laurent Koelink benoemd tot Operational Manager Ensior - Per 1 juli 2008 is Laurent Koelink aangesteld als Operational Manager van Business Intelligence specialist Ensior. In zijn nieuwe functie wordt Koelink verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van Ensior en het personeelsbeleid.

Laurent KoelinkLaurent Koelink (38) is sinds de oprichting in 2002 als medeoprichter en senior consultant zeer nauw betrokken bij de dagelijkse praktijk van Ensior. In zijn nieuwe functie maakt hij onderdeel uit van het managementteam van Ensior, dat verder bestaat uit de overige oprichters Edward Ammerlaan (Financial Manager) en Sander Honig (Commercial Manager).

In de functie van Operational Manager en als lid van het managementteam gaat Koelink zich richten op het verstevigen van de positie van Ensior in de markt van BI, Datawarehousing en Performance Management: "Onze ambitie is om Ensior verder te laten groeien binnen deze specialistische markt. De nieuwe structuur van de organisatie en onze heldere visie op de toekomst moeten dat helpen bewerkstelligen. De randvoorwaarden zijn er – dat hebben we met de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening wel bewezen."

Over Ensior

Ensior is de specialist in Business Intelligence (BI) met al bijna tien jaar een zeer indrukwekkende staat van dienst. Ensior, afgeleid van het Engelse woord ensure, geeft organisaties grip op processen en laat hen tijdig over de juiste informatie beschikken. Door de inzet van bewezen BI-technologie en onze kennis van bedrijfsprocessen zetten wij onze klanten op voorsprong. Ensior’s commitment aan kwaliteit en onze pragmatische aanpak hebben geleid tot onze succesvolle reputatie in de verschillende marktsectoren waarin we werkzaam zijn. Vanuit vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk zorgen onze hooggekwalificeerde professionals voor een efficiënte en betrouwbare dienstverlening. Ensior: Making Business Intelligence work.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de aanstelling van Laurent Koelink en Ensior kunt u contact opnemen met Sander Honig, Commercial Manager van Ensior via 030-6301052 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met Peter Drent, communicatieadviseur Stassen Communicatie via 030-693 0664 of 06-2218 0927.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie