SAP verleent Gold Partner status aan Ensior! -In navolging van onze Oranje helden staat ook Ensior nu op het erepodium. Ensior is per 1 maart Gold Partner van SAP! Deze nieuwe status is voor Ensior en voor SAP een belangrijke mijlpaal en het hoogst haalbare partnership niveau dat SAP afgeeft. "Door het aanbieden van strategische BI oplossingen en nauwe samenwerking met de verkoop- en marketing professionals van SAP hebben we dit kunnen bereiken", aldus Sander Honig, Commercieel Manager bij Ensior. Jeffrey Raskeyn, director General Business & Partner Ecosystem bij SAP voegt hier nog aan toe: "We hebben krachtige win/win/win situaties gecreëerd, in de eerste plaats voor onze klant, maar ook voor Ensior en voor SAP. Ensior kan trots zijn op de bereikte positie als dé BusinessObjects specialist die goud waard is voor haar klanten.

“Onze klanten krijgen de credits voor dit succes. Zonder hun vertrouwen in Ensior zouden we de forse stijging van de BusinessObjects licentieverkopen nooit hebben gerealiseerd”, zegt Honig. “Eén van de belangrijkste redenen voor deze stijging is de introductie van onze nieuwe oplossing BI4SAP Live. Gebaseerd op SAP BusinessObjects is dit een standaard rapportage-oplossing voor SAP ERP gebruikers die eenvoudig in gebruik is, snel te implementeren, geen gebruikt maakt van SAP BW en werkt zonder een kostbaar datawarehouse. Bovendien kan er met BI4SAP Live real-time op SAP gerapporteerd worden voor operational BI of op een kopie van SAP”.

“Een andere reden voor dit succes valt te verklaren uit onze status als SAP Support Partner (partner Center of Excellence). Klanten ontvangen hierbij Nederlandstalige support van een lokale partij die de situatie bij de klant kent. Dit is een groot pluspunt. Onze klanten kunnen bij Ensior dus terecht voor het totale pakket: SAP Business Analytics en Data Management licenties, support en expertise”, beëindigt Honig zijn verhaal.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie