Flexibel licentiegebruik met BI Suite van SAP BusinessObjects - Er is goed nieuws voor bedrijven die nog op het voormalige CPU-gebaseerde licentiemodel van SAP BusinessObjects zitten, of graag meer waarde uit BusinessObjects willen halen naast het gebruik van Web Intelligence.

Een conversie naar de BI Suite biedt hen de mogelijkheid om dit platform te licenseren naar daadwerkelijk gebruik o.b.v. ‘named users’ en/of ‘concurrent sessions’. De voordelen van de BI Suite met het bijbehorende licentiemodel zijn meer gebruikers per licentie en meer functionaliteit. En omdat Ensior gecertificeerd support partner is van SAP BO, kunnen klanten van Ensior gebruik maken van de support desk van Ensior. In het Nederlands bovendien en daar waar de meeste kennis is over de klant.

Licentie per user: meer gebruikers
Bij uitbreiding van de BI rekenkracht is het met de BI Suite niet meer noodzakelijk om additionele CPU licenties aan te schaffen. Men kan nu kiezen tussen 'named users' en 'concurrent sessions'. Met concurrent sessions is men niet alleen flexibeler, er kan ook meer gebruikers toegang worden gegeven tot de self-service analyse modules van de BI Suite, ook mobiel. Daardoor vergt niet ieder nieuw project of gebruikersuitbreiding een additionele licentie-investering.

De BI Suite heeft een uitgebreider pakket aan functionaliteit waarin de volgende modules:

  • BI Platform voor Beheer en portal
  • Crystal voor Rapportage
  • Web Intelligence voor Rapportage, Multi Source Query en Analyse
  • Dashboards voor Dashboarding
  • Explorer voor Data Discovery
  • Lumira voor Self Service Analyse
  • Mobile BI voor Mobile BI

Meer informatie over de BI Suite: www.ensior.com/nl/software/sap-business-analytics.html

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie