IBM Cognos 8 BI v3 - Op basis van de inbreng van duizenden succesvolle Cognos- klanten biedt IBM Cognos 8 Business Intelligence allerlei nieuwe mogelijkheden om u te helpen nog meer gerichte informatie aan nog meer gebruikersgroepen te bieden. Ook het beheer van uw IBM Cognos Business Intelligence-toepassing wordt makkelijker dan ooit.

IBM Cognos 8 BI levert het volledige spectrum van BI rapportage en analyse vanuit één, open, platform om betere besluitvorming mogelijk te maken binnen een organisatie. Voortbouwend op een servicegeoriënteerde architectuur, om een maximum aan conformiteit, prestaties en betrouwbaarheid te verzekeren, vergroot IBM Cognos 8 BI de scala aan BI functionaliteit die het bedrijven mogelijk maakt informatie te leveren waar, wanneer en hoe de business deze nodig heeft.In tegenstelling tot de meeste hedendaagse producten, waarbij de hulp van ICT-ers nodig is om Business Intelligence producten te vervaardigen, helpt IBM Cognos 8 de business users om rapporten te gebruiken en zelf te vervaardigen. Alle dashboards, scorecards en rapporten maken gebruik van dezelfde services en een gemeenschappelijk business-model, zodat alle gebruikers een zelfde volledige en consistente kijk op de gegevens uit hun organisatie hebben.

Belangrijkste Eigenschappen en voordelen van IBM Cognos 8 BI Versie 8.3

Meer Gerichte InformatieIBM Cognos 8 BI Versie 8.3 verfijnt de inhoud, stijl en kwaliteit van de BI die wordt geleverd aan de gebruikers, zoals management, partners en klanten, om de meest relevante en belangrijkste informatie aan te leveren. Dit wordt gedaan met nieuwe features zoals door de gebruiker zelf in te stellen alerts (signaleringen), waarbij de mogelijkheid bestaat toegang te krijgen tot tijdige, op maat gemaakte en in de context passende informatie. Of de informatie zelfs toegestuurd te krijgen. De gebruikers kunnen eenvoudig hun eigen alerts voor ingeplande rapporten creëren. En zij kunnen, zonder de hulp van ICT, bepalen wanneer en hoe zij de informatie willen ontvangen.

Support aan meer GebruikersgroepenIBM Cognos 8 BI Versie 8.3 zorgt ervoor dat het aantal gebruikersgroepen van BI in een organisatie groeit. Informatie en analyseresultaten bereiken meer financiële- en business-analisten, aangepast aan hun mogelijkheden en behoeften. Dit wordt gedaan met features zoals de nieuwe Express Authoring mode, in Report Studio, biedt een intuïtieve lay-out en opmaakmogelijkheden die het voor rapportenbouwers eenvoudiger maakt snel rapporten te bouwen en te publiceren.

Gemakkelijker Inzetten en BeheerIBM Cognos 8 BI Versie 8.3 heeft uitgebreidere modelerings- en beheersmogelijkheden zodat de inzet en beheer van de BI oplossing eenvoudige gerealiseerd kan worden, dan ooit tevoren. Zelfs als de gebruikersgroepen groeien. Dit wordt gedaan met features zoals de nieuwe en verbeterde mogelijkheden op het gebied van systeembeheer, zoals system health snapshots en proactief systeembeheer, metadata-traceability, en queue-prioriterening.

Klik hier voor meer informatie over COGNOS an IBM Company.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie