VNSG Congres 2012 - Op 12 en 13 april 2012 is het jubilerende Ensior sponsor van het VNSG Congres 2012. Deze conferentie, georganiseerd door en voor SAP-gebruikers, heeft dit jaar als thema: "Nieuwe Oplossingen, Nieuwe Tijden".
Het VNSG Congres is dé plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP ontwikkelingen. Laat u verrassen, adviseren, geniet van het entertainment en deel uw ervaringen met vakgenoten.

VNSG Congres 2012Het VNSG Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd ontmoetingspunt waar SAP gebruikers, partners en andere geïnteresseerden samen komen. Het is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP ontwikkelingen. Verrijk uzelf met kennis tijdens verhelderende plenaire presentaties, praktijkgerichte parallelsessies en interactieve forumdiscussies en workshops. Op de stand van Ensior kunt u kennis maken met de kracht van Mobile BI en Ensiors BI4SAP-oplossing.ENSIOR viert feest!

Als sponsor van het VNSG Congres 2012 nodigt Ensior u op 12 en 13 april graag uit op haar stand (Standnummer 22) om samen het 10-jarig bestaansfeest van Ensior te vieren.

Klik hier voor meer informatie en om u te registreren voor dit congres.

 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie