Xcelsius-dashboards ook op iPad - Ensior biedt haar klanten Mobile BI op smartphones en tablets aan. Zowel SAP BusinessObjects als IBM Cognos hebben mobiele oplossingen die onderdeel zijn van het platform. Hiermee kunnen op elk gewenst moment rapporten mobiel getoond worden op b.v. de iPad.

Ensior levert Mobile BI via ExxovaEchter, voor SAP BusinessObjects-klanten die gebruik maken van Xcelsius-dashboards is dit op het Apple iOS platform helaas niet mogelijk omdat hierop geen flash ondersteund wordt.
Daarom is Ensior een partnership aangegaan met Exxova voor de levering van hun product MyBI Mobile: Dé oplossing om alle SAP BO zaken 1-op-1 te ontsluiten naar mobile devices. Het is compatibel met iOS, Android en Windows Mobile. Ook biedt het een volledige ondersteuning voor alle bestaande SAP BusinessObjects content zoals Xcelsius, maar ook Crystal Reports en WebIntelligence.
Om Exxova MyBI Mobile te gebruiken is geen aanpassing aan uw bestaande SAP BusinessObjects-omgeving nodig en vindt geen opslag van data op mobile devices plaats!

Wilt u meer weten over onze Mobile BI-oplossingen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie