Upgrade naar SAP BusinessObjects BI 4.0? - Om haar klanten te ondersteunen bij de upgrade naar BI 4.0 heeft Ensior een speciale service ontwikkeld. Deze service maakt het mogelijk om al binnen 3 dagen up-and-running te zijn met BI 4.0.

Ensior heeft sinds de lancering van SAP BusinessObjects BI 4.0 al een groot aantal klanten ondersteund bij de upgrade naar de meest recente versie van de BO-software. De kennis die hierbij is opgedaan is vertaald naar een methode die Ensior haar klanten als service aanbiedt. De naam van de service luidt: BI4-up. Dit is een afkorting voor "BI 4.0 Upgrade Plan" en staat synoniem voor het UP-and-running brengen van BI4.0 in uw organisatie.

BI4-up bevat een bewezen stappenplan dat Ensior hanteert om uw huidige BO-omgeving te upgraden, volledig afgestemd op uw eigen situatie. Waarbij o.a. gekeken wordt in hoeverre uw huidige omgeving opgeschoond kan worden en waarbij u tijdens het traject inzicht krijgt in de nieuwe en verbeterde functionaliteit van BI 4.0. Door gebruik te maken van BI4-up is het mogelijk om al binnen 3 dagen over te zijn op de nieuwste versie van SAP BusinessObjects-software. En u snel optimaal gebruik te laten maken van de voordelen van BI 4.0.

Dit BI-platform is nog sterker, uitgebreider, flexibeler en schaalbaarder geworden dan voorheen. Een BI-oplossing in een self-service mode die informatie beter toegankelijk en bruikbaar maakt voor alle soorten gebruikers.

Wilt u meer weten over de BI4-up upgradeservice? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie