Om data gedreven te worden, starten organisaties een BI project voor een centrale data omgeving met moderne BI tools. Prachtig, maar helaas zal niet iedere medewerker de nieuwe mogelijkheden direct benutten, of überhaupt aanvaarden, om verschillende redenen.

Hiermee komt het beoogde resultaat in gevaar, immers Effect = Kwaliteit x Acceptatie. Om de acceptatie te verbeteren hanteert Ensior de Change Management Aanpak gebaseerd op Prosci. Deze aanpak wordt wereldwijd ingezet, o.a. door Microsoft. 

Prosci 1

Prosci doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar verandering in organisaties. Dit onderzoek richt zich op hoe individuen verandering ervaren en erop reageren, maar ook op de veranderaanpak van leiders en practitioners over de hele wereld.

Op basis van dit best practices-onderzoek ontwikkelde Prosci een methodiek voor change management. Het toepassen van deze methodiek zorgt dat het individu dat geraakt wordt door een verandering, wordt ondersteund bij de transitie van de huidige situatie naar de toekomstige situatie. Dit leidt vervolgens tot succesvolle project- en organisatieresultaten.

Gecertificeerde consultants helpen u hierbij. Neem contact met ons op en maak uw BI project succesvol!

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie