Ensior silver sponsor SAP World Tour - Helder vooruitzien. Dat is het thema van de SAP World Tour & Tech Tour 2009. Dit evenement - door SAP en partners als Ensior georganiseerd - is onmisbaar voor iedere professional die op technisch, operationeel of strategisch niveau met SAP oplossingen werkt. Ensior is silver sponsor van dit evenement en verzorgt de invulling van een presentatie samen met haar klant SenterNovem.

SAP World Tour & Tech Tour 2009 komt in zicht
Van Nelle Ontwerpfabriek - 14 oktober 2009
Helder vooruitzien. Dat is het thema van de SAP World Tour & Tech Tour 2009. Dit evenement - door SAP en partners als Ensior georganiseerd - is onmisbaar voor iedere professional die op technisch, operationeel of strategisch niveau met SAP oplossingen werkt.

Na het inspirerende plenaire ochtendprogramma, kunnen de deelnemers ‘s middags kiezen uit meer dan 25 breakout sessies op het gebied van business (World Tour) of technologie (Tech Tour). Er is een speciale Business Intelligence track binnen het programma.

Ensior is silver sponsor van dit evenement en verzorgt de invulling van een presentatie samen met Jielis Ende van SenterNovem over de succesvolle toepassing van SAP BusinessObjects oplossingen in haar datawarehouse IRIS.

Dit jaar vindt de SAP World Tour & Tech Tour 2009 plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam op 14 oktober 2009. Deelname aan dit evenement is kosteloos. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Registreer daarom op tijd.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie