Ensior, dé Business Intelligence specialist, heeft van Microsoft de Gold Partner status verkregen op het gebied van Data Analytics. Ensior was ook al Gold Partner van SAP en heeft haar BI expertise opnieuw bewezen door het hoogste partnershipniveau van marktleider Microsoft te behalen. 

logo microsoft gold data analytics

Het Gold partnership is een speciale status. Consultants van Ensior moesten onder andere meerdere assessments succesvol afleggen. Ook hebben verschillende klanten een referentie geschreven en verklaard hoe Ensior hen heeft geholpen met Microsoft Business Intelligence oplossingen. Veelal zijn de klanten bediend met DWH automation, een op Microsoft BI gebaseerde oplossing voor het snel opzetten van een datalaag.


Edward Ammerlaan, één van de oprichters van Ensior verklaart: ‘Met producten van SAP en Microsoft realiseren wij de beste BI voor klanten om hen daarmee inzicht en rust te kunnen bieden. Voor de beste BI-oplossing in iedere situatie is technische expertise en ervaring nodig, het Gold partnership biedt hiervoor het bewijs.’

Meer informatie over onze Microsoft BI oplossingen vindt u op onze Solutions pagina. 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie