BI en Microsoft Dynamics met het gemak van Power BI - Optimaliseer nu uw financiën, verkoop en operatie door snelle en geautomatiseerde rapportage op uw Microsoft Dynamics ERP systeem. Onze quickstart oplossing Analytics4Dynamics helpt u daarbij. Wilt u weten hoe? Schrijf u dan in voor ons webinar Analytics4Dynamics op 10 juni 2021

Meld u aan!Analytics4Dynamics (gebaseerd Microsoft BI technologie) is een de oplossing voor al uw management dashboards en analyses van uw processen. De automatische data-replicatie uit MS Dynamics en de complexe modellering in kubussen is al geregeld, ga dus sneller aan de slag met uw analyses. Consolideer meerdere administraties en combineer data uit andere bronnen. Zo wordt het samenstellen van uw maandafsluiting, verlies & winstrekening, balance sheet e.d. een stuk eenvoudiger. 

Zoom zelf in op uw dashboards met Power BI! Neem sneller beslissingen en bespaar kostbare tijd met de reeds gemodelleerde datalaag. 

Lees hier alles over onze oplossing en bekijk de voordelen voor Finance, Operations, Sales en IT!

Datum: 10 juni 2021
Tijd: 11.00 uur

Ga ook voor tijdwinst en gemak, schrijf u snel in voor onze sessie via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail. 

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden:

Vul voor deelname aan de kennissessie Analytics4Dynamics op 10-06-2021 hier uw gegevens in:

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie