Nieuws op Cognos Performance 2008 - Tijdens de 9e editie van de Cognos Performance toonde Cognos onder aanvoering van haar nieuwe country manager Gerlof du Bois menige nieuwe feature in haar product suite.Enkele belangrijke vernieuwingen, met verschijnen van IBM Cognos 8 v4, zijn de nieuwe flashgebaseerde zelfbedieningsdashboards, uitgebreidere zoek en mobile functionaliteit en de mogelijkheid om TM1 en Now! als data source te kunnen gebruiken. Andere nieuwigheden binnen IBM Cognos 8 v4 zijn bijvoorbeeld het gebruik van de Business Glossary (onderdeel van het IBM InfoSphere-portfolio), het maken van aantekeningen bij rapporten en de makers van rapporten of datamodellen kunnen nu zien uit welke bronnen de data in rapporten komen.

Een geheel nieuwe product is IBM Cognos 8 Business Viewpoint dat de zakelijke gebruikers de functionaliteit biedt voor het maken van zelf gedefinieerde bedrijfsmodellen waarop hun bedrijfsinformatie moet worden gestructureerd en weergegeven om beslissingen in een werkproces te versnellen, zonder de onderliggende systemen te verstoren.

Cognos heeft tijdens de Performance 2008 ook IBM Cognos 8 Financial Performance Analytics geïntroduceerd. Dit is de laatste uitbreiding van Cognos' familie van analytische toepassingen. Deze software is ontwikkeld om organisaties snel bruikbare inzichten te bieden in de financiële prestaties, met volledig samenstelbare rapporten voor het analyseren van het algemeen grootboek, debiteuren en crediteuren.

Klik hier voor meer informatie over de producten van Cognos.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie