Business Objects XI 3.0 - BusinessObjects XI 3.0 brengt gebruikers en informatie bij elkaar op een uitermate interactieve wijze, middels een verbeterd open BI platform dat een verbinding kan maken met iedere omgeving.

Het BusinessObjects XI 3.0 platform doorbreekt alle barrières van traditionele BI, door het mogelijk te maken dat iedereen binnen een organisatie een betrouwbare, directe toegang krijgt tot de bedrijfsinformatie die zij nodig hebben om hun werk uit te voeren. Dit net zo eenvoudig als dat zij toegang hebben tot e-mail of het Internet. Dit BI platform biedt een uitgebreide scala aan BI functionaliteit, van rapportage, query en analyse, dashboards en visualisatie, tot aan geavanceerde voorspellende analysemogelijkheden.

Gebouwd, bovenop het BI platform: BusinessObjects Enterprise, is BusinessObjects XI 3.0 het eerste platform van zijn soort dat data-integratie en datakwaliteit combineert in één en het zelfde product. Doordat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie op het juiste moment, m.b.v. een eenvoudige gebruikersinterface, kunnen de bedrijven hun prestaties ongekend optimaliseren.

Business Objects XI 3.0 The Intelligence Platform

Voordelen

Voortgebouwd op een open BI platform, dat een connectie kan maken met iedere omgeving, brengt BusinessObjects XI 3.0 gebruikers en informatie bij elkaar.

Belangrijkste eigenschappen

Interactief RapporterenDe geavanceerde functionaliteit die Crystal Reports 2008 levert, helpt bij het terugbrengen van de wildgroei aan rapporten en verminderen van onderhoud. Het biedt krachtige productieve ontwerpmogelijkheden voor rapporten.

Web Intelligence Overal en AltijdBusinessObjects Web Intelligence maakt het voor gebruikers, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden, nog makkelijker om iedere vraag te beantwoorden. Web Intelligence kan worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden wanneer u verbonden bent met uw gegevensbronnen, of wanneer u onderweg bent zonder deze verbinding.

BI Platform voor uw OmgevingMet de komst van BusinessObjects XI 3.0, wordt het voor de gebruikers gemakkelijker informatie te delen met andere gebruikers binnen en buiten hun organisatie. Belangrijke verbeteringen zijn er o.a. aangebracht op het gebied van publicatie van Crystal Reports, Web Intelligence en een multi-linguïstische semantische laag.

Betere Support voor SAP omgevingenBusinessObjects XI 3.0 levert de sterkste BI oplossing voor SAP klanten, met nieuwe functionaliteit die meerwaarde toevoegt aan SAP BW. En tegelijkertijd de Total Cost of Ownership vermindert. Het zorgt voor een SAP-achtige werkwijze bij ad hoc vragen, rapportage en analyse.

Data Services neemt twijfel wegData Services neemt twijfel weg door twijfelachtige gegevens in betrouwbare informatie om te zetten. Daarmee wordt een fundament voor gegevensintegriteit gelegd.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie