Ensior is Silver Sponsor van SAP Analytics Forum in Den Bosch - Bent u IT, Finance of BI professional? En wilt u weten hoe u de enorme hoeveelheden gegevens binnen uw organisatie daadwerkelijk omzet in inzicht? Bezoek dan het SAP Analytics Forum 2013. Het programma staat bol van innovaties en interactie. Maak kennis met de laatste oplossingen voor het beste inzicht!

Ensior is ‘silver sponsor’ van dit evenement en is aanwezig met een stand zodat u als bezoeker dus de mogelijkheid heeft om face-to-face met onze experts over uw BI uitdagingen te sparren. Daarnaast zal Ensior presenteren tijdens de ‘Innovation Round’, een ronde die de bezoekers maken langs een 4-tal organisaties die een innovatief verhaal te vertellen hebben op het gebied van SAP Analytics. Ensior’s presentatie heeft als titel: ‘Operational SAP Intelligence: Realtime analyseren van uw SAP Data met SAP BusinessObjects.

Meer informatie over dit evenement dat gehouden wordt op 28 februari 2013 en hoe u zich kunt registeren vindt u via deze link.

SAP Analytics forum banner

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie