Culinaire Round Table - In de ochtend van 26 juni aanstaande organiseert Ensior, in Kasteel Maurick in Vught, speciaal voor haar relaties uit de financiële sector een Culinaire Round Table rondom het thema: Business Intelligence.Ensior wil met deze Round Table een tiental gelijkwaardige gesprekspartners en branchegenoten in de gelegenheid stellen te praten en te discussiëren over hun ervaringen, problematiek en bekommernissen rondom het thema BI. Hierbij zal de vraag centraal staan: “Wat is er mis met BI?”.

De Round Table staat onder leiding van de deskundige en onafhankelijke moderator Willem Bol, afkomstig uit de bancaire sector en bekend als producent van TV programma's Business Update en RTL Geld. 

Ook zal de heer Herman Lurken, Hoofd Verantwoording en Stuurinformatie APG aan tafel plaatsnemen en een korte presentatie/toelichting geven over zijn ervaringen op het gebied van BI binnen APG (de uitvoeringsorganisatie van ABP).

En zoals de naam al verklapt zal deze Round Table, op een prachtige locatie, heerlijk culinair worden begeleid.

Indien u ook interesse heeft in deelname aan deze Round Table sessie, stuur dan een email voor aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie