BI-Event 2010 - Het BI-platform en Database Magazine organiseren voor de tweede keer dit congres. Ton Nagelhout, van Ensior, zal een presentatie over dashboarding geven. En gerenommeerde sprekers, als Bill Inmon en Rick van der Lans, zullen hun visie geven over vraagstukken op het gebied van Business Intelligence.

Het BI-Event 2010 is een bijeenkomst voor iedereen die professioneel bij business intelligence is betrokken.
Dit jaar is een track geheel gewijd aan Cloud Computing, waar Software as a Service, BI as a (managed) Service en Analytics en Data-integratie in de Cloud uitgebreid aan de orde zullen komen.

Ton Nagelhout, een consultant van Ensior, zal een presentatie geven getiteld: "Dashboarding en de menselijke maat".
In deze presentatie zal dashboarding niet vanuit de techniek en ook niet vanuit de business worden bekeken, maar vanuit de menselijke invalshoek. Deze menselijke maat staat centraal in een verkennende zoektocht naar mechanismen die van waarde kunnen zijn bij de vormgeving van een dashboard. Daarbij zullen vanuit andere disciplines dan Business Intelligence mogelijk interessante en soms verrassende aanknopingspunten worden gezocht en getoetst op hun praktische invloed en bruikbaarheid. Het gaat hierbij niet zo zeer om een set van best practices, maar meer om een kennismaking met achterliggende mechanismen.

Als sponsor van het BI-Event 2010 nodigt Ensior u 18 mei graag uit op haar stand.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie