GarantiBank kiest voor Ensior! - Ensior is onlangs gestart met de optimalisatie van het bestaande datawarehouse van Garanti Bank International. Aan Ensior is gevraagd om de structuur van het huidige datawarehouse te optimaliseren zodat deze efficiënter kan worden ingezet voor alle afdelingen binnen Garanti Bank International.

Op basis van een door Ensior uitgevoerd assessment is het tijdspad van het project bepaald, de aanwezige kennis in kaart gebracht, de benodigde hardware vastgesteld en de projectaanpak opgesteld. Naast het projectmanagement is Ensior ook verantwoordelijk voor de opzet van de architectuur van het datawarehouse, de ontwikkelingen in de Microsoft SSIS ETL laag en de business-rapportage en -analyse.

Er is ook besloten om SAP BusinessObjects breed uit te rollen binnen de gehele organisatie. Hierdoor vindt er een standaardisatie plaats van het aantal beschikbare rapporten en bereikt de bank uniformiteit qua werkwijze en beheer. Kort samengevat wordt er een gebruikersvriendelijke rapportage-omgeving op basis van betrouwbare data opgeleverd waardoor Garanti Bank International nog beter in staat is om haar groeidoelstellingen voor de komende jaren te kunnen realiseren. Technisch gezien komt er een omgeving die ook kan meegroeien met de organisatie en die zelf door Garanti Bank International kan worden uitgebreid en onderhouden.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie