SAP BusinessObjects BI 4.1: Sneller, webbased en mobiel - De nieuwste BI versie van SAP BusinessObjects is te mooi om te laten lopen. Met een eenvoudige upgrade profiteert u van snellere rapporten, van een nieuw webbased BI-platform met lagere TCO én een systeem dat klaar is voor mobiel gebruik met onder andere tablets en smartphones. Ensior kan uw SAP BusinessObjects BI omgeving bovendien al in 3 dagen upgraden.

Maak nu gebruik van de razendsnelle upgrade van Ensior!

SAP BusinessObjects BI 4.1 heeft zijn toegevoegde waarde reeds bewezen bij een groot aantal SAP BusinessObjects klanten. Daar blijkt de nieuwste versie hoge ogen te gooien op gebied van verkoop, besluitvorming en kostenbeheersing.

Succes bewezenmigrations img 167x235

Cisco Systems zegt dat SAP BusinessObjects BI 4.1 groei aanjaagt doordat snellere rapporten hen in staat stelt verkoopstrategieën real-time bij te sturen. De Amerikaanse filmmaker Lionsgate profiteert van lagere TCO/beheerskosten met deze versie. Het bedrijf weet onstuimige groei op te vangen met nagenoeg gelijkblijvende ICT-kosten. En Deloitte spreekt van hogere productiviteit van salesmensen die met tablets en smartphones prospects in seconden de juiste data kunnen tonen.

SAP ERP gebruikers

SAP BusinessObjects BI 4.1 integreert ook naadloos met bestaande SAP ERP omgevingen.

Gratis Ensior Quickscan

Wilt u eerst meer leren over de voordelen die SAP BusinessObjects BI 4.1 brengt, toegesneden op uw specifieke situatie? Ensior kan u helpen met de Quickscan. Dit is een kosteloos en klantspecifiek inventarisatietraject van een dag waarin u inzicht krijgt hoe uw bedrijf precies profiteert van de BI 4.1-upgrade. De Quickscan resulteert in een plan van aanpak en kostenoverzicht van uw upgrade.

Voordelen van SAP BusinessObjects BI 4.1

  • BI 4.1 biedt gelijke informatie met één look-and-feel binnen de complete BI 4.1 Suite, ongeacht welke module men gebruikt
  • BI 4.1 biedt toegang tot uw informatie via uw webbrowser of mobiele apparatuur
  • BI 4.1 Universes kunnen nu brondata binnenhalen uit verschillende databases
  • BI 4.1 spreekt gebruikers aan met haar visualisaties en eenvoudig gebruik
  • BI 4.1 vereenvoudigt business-monitoring met dashboardfunctionaliteit en een verbeterde user-experience
  • BI 4.1 brengt met efficiënter IT-gebruik uw TCO verder omlaag

Vraag de BI4UP leaflet aan

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op en ontvang de BI4UP leaflet met alle informatie over het upgraden naar BusinessObjects BI 4.1.

Bekijk ook eens de volgende YouTube video die een goede indruk geeft van SAP BusinessObjects BI 4.1 plus diens grafische weergaven.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie