Baanbrekende nieuwe oplossing - Als genomineerde Special Expertise Partner van SAP voor BI zal Ensior tijdens het VNSG Congres 2010 op de informatiemarkt haar allernieuwste oplossingen tonen gebaseerd op producten van SAP BusinessObjects.

 

U kunt op de Ensior stand getuige zijn van de eerste sneak preview van Ensior’s baanbrekende datawarehouse oplossing voor SAP, gebaseerd op BusinessObjects. Deze oplossing heet: NewFrontiers BI4SAP. Hiermee ontsluit u snel en efficiënt de gegevens en informatie uit de meeste SAP modules, zonder de noodzaak van het inrichten van SAP BW. En binnen 5 dagen heeft de eerste resultaten al!

Ook demonstreren wij onze standaard management touchscreen dashboards voor Sales, HR en Finance, ontwikkeld in Xcelsius, hét “gezicht” van SAP.

Dit jaar heeft het congres als thema: 'Voorsprong door IT'. Het laat zien hoe IT in alle facetten bijdraagt aan het behalen van een beslissende voorsprong. Ensior toont u op stand 52 hoe u deze voorsprong daadwerkelijk behaalt met haar BusinessObjects oplossingen die meegroeien met al uw plannen en ambities.

Als sponsor van het VNSG Congres 2010 nodigt Ensior uit een bezoek te brengen aan haar stand (number 52) op 8 & 9 April in het MECC te Maastricht.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie