Over business intelligence. Data is zilver, informatie is goud. - Vanaf 26 januari is dit boek, uitgegeven door Uitgeverij TIEM, verkrijgbaar. Vanwege haar expertise op dit vakgebied is Ensior gevraagd een bijdrage te leveren aan dit boek.

Bestel nuOver één ding zijn alle serieuze ondernemers het eens: de beste beslissingen maak je op basis van volledige en betrouwbare informatie: de intelligentie van de business. Hoe je die informatie verkrijgt, is weer een heel andere kwestie. Sinds business intelligence (BI) een vakgebied is geworden, zijn er vele methodieken, hulpmiddelen, totaaloplossingen en wat al dies meer zij ontwikkeld. Niet altijd leverden de vaak flinke investeringen in het verleden het beoogde rendement op.

Mede door die harde lessen zijn de inzichten op het gebied van BI voortgeschreden. Dit boek biedt een overzicht van de laatste stand van zaken. Negentien experts laten hun licht schijnen op hun vakgebied en begeleiden de lezer op die veeleisende maar lonende reis van ruwe data naar bruikbare stuurinformatie. Met andere woorden: data is zilver, informatie is goud.

Het boek kan voor € 26,50 (excl. € 2,60 verzendkosten) worden besteld via Uitgeverij TIEM.
Op de website van Uitgeverij TIEM kunnen bezoekers ook de inhoudsopgave, het voorwoord en de samenvattingen bekijken.
Ook zal het via de reguliere online-kanalen te koop zijn.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie