Ensior gaat duurzaam het nieuwe jaar in

Duurzaam leven is altijd al belangrijk geweest, maar iedereen wordt er steeds bewuster van hoe belangrijk dit echt is.

Ensior kiest al in veel gevallen voor de duurzame optie, maar het wordt tijd om hier echt even bij stil te staan en aandacht aan te besteden.

Daarom gingen vanaf november de duurzame dagen in bij Ensior. Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. Voor nu, maar ook voor de komende generaties. Ontzettend breed dus, daarom trekken we de duurzame dagen door tot het einde van het jaar. Natuurlijk stoppen we daarna niet, maar is het een mooie aanzet om daarna zelf duurzame voornemens voor 2024 op te stellen.

Naast het Pro Deo werken dat we al een aantal jaar doen, hebben we ook meteen onze keuze in koffiebonen veranderd. Koffie is een product dat helaas niet altijd duurzaam en eerlijk wordt geproduceerd. Wij hebben voor de duurzame EEK koffie gekozen.

handsoff foto

Met Sinterklaas hebben we dit jaar gekozen om duurzame Chocoladeletters van Hands-off chocola uit te delen.

Geheel Kerst staat bij ons ook in het teken van duurzaamheid. Van een duurzame Kerstboom en een duurzaam Kerstpakket tot een duurzaam kerstdiner met overnachting bij het Conscious hotel.

En nog veel meer verschillende acties om op een leuke manier stil te staan bij deze omschakeling. Wij hopen dat ook wij zo een klein beetje kunnen mee helpen aan en anderen kunnen inspireren voor een ecologische voetafdruk.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie