Microsoft Solutions Partnership weer een jaar verlengd!

Gefeliciteerd, zegt Microsoft tegen Ensior! Onze functie als Solutions Partner is verlengd voor het oplossingsgebied Azure Data & AI.

Het programma voor het toewijzen van Solutions Partners is verankerd in Microsoft Cloud in zes oplossingsgebieden, die zijn afgestemd op hoe Microsoft zich op de markt profileert. Microsoft stelt hoge eisen aan de solution partners. Elk jaar wordt er opnieuw gekeken of de partner aan alle voorwaarden voldoet.

Met onze focus op Microsoft Power BI oplossingen voor ERP systemen zoals Dynamics 365, SAP S4HANA, Business One, AFAS ziet Microsoft ons als een waardevolle en toegewijde Solutions Partner voor het oplossingsgebied Azure Data & AI.

Microsoft Solutions Partner Algemeen

Als Partner van Microsoft ondersteunt Ensior een compleet palet aan BI-tools, waardoor voor iedere soort informatiebehoefte een geschikte oplossing beschikbaar is. Met Power BI als de best beoordeelde front end dashboard- en visualisatietool wordt stuurinformatie eenvoudig beschikbaar voor iedereen in uw organisatie.

Onze oplossingen draaien al bij de volgende klanten: Wijnvoordeel.nl, Ster Reclame, Provincie Utrecht, De Jonge Coatings, Sitech, Natuurmonumenten en veel meer.

Nodig onze gecertificeerde Azure specialisten uit om hun ervaringen met u te delen en u verder te helpen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie