Ensior biedt War Child beter inzicht in bedrijfsprocessen - Ensior, specialist in Business Intelligence, heeft War Child dit jaar geholpen meer inzicht te krijgen in haar interne processen. Na de stormachtige groei die War Child de laatste jaren heeft doorgemaakt, biedt dit inzicht de hulporganisatie de nodige handvatten om de kwaliteit van haar werk verder te verbeteren.

warchild"Transparantie en Operational Excellence zijn erg belangrijk voor goede doelen organisaties, zoals War Child. Vanuit onze expertise hebben wij hier een steentje aan bijgedragen door het toepassen van Process Intelligence binnen de organisatie", aldus Barbara Brajovic, consultant bij Ensior. "We hebben relevante gegevens uit de bronsystemen ontsloten en die via een dashboard gevisualiseerd. Het management van War Child heeft daarmee inzage in belangrijke stuurinformatie, waardoor het eenvoudiger is om de processen te verbeteren."

Jan Willem Wegdam, voormalig hoofd Operations van War Child Nederland was blij met de hulp van Ensior. "Hoewel de economische crisis War Child maar beperkt raakt, blijven we altijd streven naar kostenbesparing en controle op organisatieprocessen. Ensior is hierin een uitstekende partner gebleken. Op het gebied van donateurbeheer hebben we al een behoorlijke optimalisatie gerealiseerd. We denken er nu ook over om dashboards te ontwikkelen voor andere bedrijfsonderdelen, zoals finance en de primaire processen", aldus Wegdam.

Over War Child
War Child is een onafhankelijke hulporganisatie die zich inzet voor een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen. Met psychosociale ondersteuning, bescherming en educatie wil War Child deze kinderen in staat stellen zelf weer vorm te geven aan hun toekomst. War Child onderscheidt zich daarbij door met een creatieve en participatieve aanpak de kracht in kinderen aan te spreken.
Een (structurele) samenwerking met bedrijven is voor War Child van cruciaal belang. Zo blijven de kosten laag en kan de hulp aan oorlogskinderen worden gegarandeerd én uitgebreid. Kijk voor meer informatie op www.warchildholland.org en http://warchild.org/helpus/helpus.html.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie