SAP Analytics Cloud in combinatie met BusinessObjects of in plaats van? - Speciaal voor mensen die meer te weten willen komen over SAP Analytics Cloud, organiseren wij in samenwerking met de VNSG, op 7 april een webinar. Tijdens dit webinar laten wij u de mogelijkheden van SAP Analytics Cloud zien. En daarbij welke keuzes je hebt om SAC in te zetten in je BusinessObjects landschap. Moet ik migreren naar SAC? Kan ik combineren met BusinessObjects? Wat zijn de gevolgen voor mijn BO universes?

Sinds de introductie van SAP Analytics Cloud (SAC) is de 100% cloud BI-oplossing flink doorontwikkeld door SAP tot een volwassen BI-visualisatie en analysetool. Maar wat voor gevolgen heeft dat voor je bestaande BusinessObjects omgeving? Wat zijn de verschillen en hoe vult SAC aan? Jouw collega’s vragen wellicht naar Power BI of Qlik tooling. Wat kun je hen bieden met SAP Analytics Cloud als self-service BI tool? Bekijk de demo van SAP Analytics Cloud icm BusinessObjects tijdens dit webinar.

Welke kennis neem je na afloop mee?
Kennis van de SAP Analytics Cloud oplossing en voor BusinessObjects gebruikers: inzicht hoe eenvoudig je on-premise data kunt analyseren via bestaande universes. Hoe maak ik een story met data uit on-premise applicaties, hoe deel ik dit met anderen en hoe combineer ik dit met BusinessObjects?
 
Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie