Eenvoudiger rapporteren bij Translas - Speciaal voor SAP Business One gebruikers organiseert de VNSG op 11 december een interessante gebruikersmiddag bij SAP Nederland. Deze middag staat in het teken van de razendsnelle ontwikkelingen in het digitale landschap. U wordt geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en voordelen van SAP Business One. Als partner van de VNSG, vertellen wij u over de toegevoegde waarde van onze BI-oplossing Analytics4BusinessOne. Graag nodigen wij u uit voor dit event. 

Meld u aan!

Translas is blij: wereldwijd een actueel beeld van iedere KPI!
Wist u dat helder zicht op de feiten uit uw BusinessOne-applicatie het aansturen van uw bedrijf eenvoudiger maakt? Met Analytics4BusinessOne heeft u op elk moment de informatie bij de hand om sneller beslissingen te nemen die uw bedrijf succesvoller maken. Zonder tijdrovend werk in Excel. Tijdens dit event vertellen wij hoe Translas en andere organisaties profiteren van deze oplossing. En ontdek hoe u verschillende afdelingen scherper aanstuurt met behulp van 
dynamische dashboards binnen Analytics4BusinessOne. Lees meer informatie over deze sessie op de website van de VNSG.

Programma

De middag start om 12:00 uur. Na diverse plenaire en parallelle sessies is het rond 16:30 tijd voor een borrel om met elkaar de middag te bespreken, kennis te delen en te netwerken.

Locatie

SAP Nederland
Amerikastraat 10, 's-Hertogenbosch

Kosten & aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ook als niet-lid van de VNSG kunt u deze middag bijwonen. Vul voor deelname aan de SAP Business One gebruikersmiddag op 11-12-2019 hier uw gegevens in:

 
Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie