SAC ‘s lekker dóór bij Ensior met SAP Analytics Cloud! - Alaaf! Met Carnaval in het vooruitzicht is een goed begin het halve werk! Kom daarom op dinsdag 26 februari 2019 genieten van een stevig ontbijt bij Ensior en laat u informeren over de mogelijkheden van SAP Analytics Cloud. Tijdens deze ontbijtpolonaise presenteren en demonstreren Prins Sander XVI en Adjudant David hoe je met SAP Analytics Cloud in de cloud boeiende en eenvoudige dashboards kunt maken. Maar ook, en nog interessanter, hoe je SAC op bestaande on-premise BusinessObjects universes kunt gebruiken.

Goodbye Lumira Discovery, hello SAC. Uw BusinessObjects gebruikers snakken naar een self-service BI tool. Laat hen op basis van de bestaande Universes hun eigen analyses en visualisaties maken, zelf ingewikkelde vragen beantwoorden in een paar muisklikken. En laat hen boeiende datavisualisaties creëeren en ad-hoc rapportages uitvoeren. Met behulp van de Live Universe Connection zorgen wij ervoor dat uw investering in bestaande Universes nog meer oplevert. Door eenvoudige toegang in de cloud en gebruik van bekende meetwaarden en dimensies.

Wij nodigen u van harte uit aan te schuiven tijdens deze sessie!

Programma

08:30 – 09:15 Ontvangst met ontbijt
09:15 – 11:00 Presenatie en demo SAP Analytics Cloud
11:00 – 11:30 Afsluiting onder het genot van een bak koffie

Locatie

Ensior B.V., Hoofdstraat 91 in Driebergen
Route

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden

Vul voor deelname aan de SAP Analytics ontbijtsessie op 26-02-2019 hier uw gegevens in:

 

Als dit onderwerp ook één of meerdere van uw collega’s bezighoudt dan verzoeken wij u dit bericht aan hen door te sturen, zij zijn van harte welkom!

Deze sessie is niet bestemd voor deelname door consultancy-firma's.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie