In het afgelopen kwartaal hebben wij weer nieuwe collega’s mogen verwelkomen!

 

iris hart portrait

Iris Hart is afgestudeerd in de Communicatiekunde en groeide in haar loopbaan van technical author, naar software trainer, naar allround BI consultant. Haar jarenlange ervaring in het vakgebied kan ze nu bij Ensior gaan toepassen op de Microsoft BI tools.

 

 

martjan venderbos portraitMart-Jan Venderbos heeft 4 jaar geleden zijn hart gevolgd en de overstap gemaakt naar BI. Hij houdt ervan zich te verliezen in interessante onderwerpen en tooling die hij tegekomt in zijn werk. Bij Ensior wil hij leren van de aanwezige BI expertise en zichzelf verder ontwikkelen en bijdragen aan waardevolle dienstverlening aan klanten.

 

 

 

geoffrey rosheuvel portraitGeoffrey Rosheuvel heeft de liefde voor BI ontdekt tijdens zijn studie Business IT & Management. Na een jaar als BI-engineer te hebben gewerkt, gaat hij nu aan de slag als BI consultant bij Ensior. Geoffrey zijn BI skills liggen met name binnen de Microsoft stack (SSIS, T-SQL, Access/Excel). Bij Ensior gaat hij dit verder uitbreiden met SSAS/SSRS/Power BI. 

 

 

rick keller portraitRick Keller is gestart bij Ensior in de functie van Accountmanager. Hij heeft meerdere jaren ervaring in solution sales en de Navision BI tooling is hem niet onbekend. Rick wil zijn kennis binnen de analytics meer gaan ontwikkelen om optimale bediening aan de klant te geven.

 

 

 

 

 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie