SAP Analytics Cloud, self-service BI. Ook voor BusinessObjects users! - In samenwerking met de VNSG organiseren wij op donderdag 6 december een webinar over SAP Analytics Cloud. In deze sessie presenteren en demonstreren wij hoe je met SAP Analytics Cloud niet alleen als stand-alone tool in de cloud boeiende en eenvoudige dashboards kunt maken, maar óók hoe je SAC op bestaande on-premise BusinessObjects universes kunt gebruiken. 

Goodbye Lumira Discovery, hello SAC. Uw BusinessObjects gebruikers snakken naar een self-service BI tool. Laat hen op basis van de bestaande Universes hun eigen analyses en visualisaties maken, zelf ingewikkelde vragen beantwoorden in een paar muisklikken. En laat hen boeiende datavisualisaties creëeren en ad-hoc rapportages uitvoeren.
Met behulp van de Live Universe Connection zorgen wij ervoor dat uw investering in bestaande Universes nog meer oplevert. Door eenvoudige toegang in de cloud en gebruik van bekende meetwaarden en dimensies.

Datum: 6-12-2018

Tijdstip: 15.00 - 15.45

 

Als dit onderwerp ook één of meerdere van uw collega’s bezighoudt dan verzoeken wij u dit bericht aan hen door te sturen, zij zijn van harte welkom!

Deze sessie is niet bestemd voor deelname door consultancy-firma's.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie