Uitnodiging Dynamics Experience 2019 - Data uit Dynamics NAV/Business Central (cloud) is goud waard! Bent u op zoek naar deze pot met goud maar heeft u hem nog niet gevonden? Als Gold Partner van Microsoft op het gebied van Analytics, nemen wij u graag mee op expeditie naar de bron van de regenboog tijdens de Dynamics Experience op 21 november 2019. Als sponsor van dit evenement nodigen wij u graag uit!

Wij laten u zien hoe u het goud (uw data) uit verschillende bronnen kan ontsluiten en met elkaar kan combineren. Zo haalt u maximaal inzicht uit uw Dynamics NAV/Business Central omgeving.

NL Social Banner Ensior 600x300

Hoe u dit zelf kunt doen? Met Analytics4NAV!

Analytics4NAV is de rapportage- en analyse-oplossing die de eindgebruiker aanspreekt door het gebruik van o.a. Microsoft Power BI. Hiermee kunt u direct en eenvoudig de prestaties van uw organisatie volgen en sturen. Maak uw rapportenbouwer blij, want het moeizaam prepareren en koppelen van data uit diverse bronnen behoort vanaf nu tot verleden tijd. Zo houdt u meer tijd over om zich te concentreren op de analyses en het tijdig bijsturen van de organisatie waar nodig.

De oplossing Analytics4NAV is gebaseerd op SQL server en biedt tevens basis voor Predictive Analysis en Datascience.

Bent u benieuwd naar wat deze oplossing voor uw organisatie kan betekenen? Kom dan naar onze break-out sessie tijdens de Dynamics Experience op 21 november 2019. Laat u verrassen door onze collega Joris Stoop. In een korte demonstratie ziet u hoe wij data omsmelten naar goud met behulp van de Microsoft SQL-server suite. Welke voordelen dit voor uw organisatie biedt, laat hij zien aan de hand van diverse klantcases.

Om dit evenement bij te wonen, is pre-registratie vereist. Als sponsor nodigen wij u hierbij graag uit om dit event gratis bij te wonen. Kies bij de registratie voor de optie "Promotiecode opgeven" en gebruik de promotiecode KLDE19ENS. Op deze webpagina vindt u tevens meer informatie over het evenement. Let op! Er zijn slechts 20 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Wij kijken ernaar uit u 21 november te mogen verwelkomen!

 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie