Training Power BI  - Vorige week was het zover: de eerste Power BI training bij Ensior! Natuurlijk geven wij al regelmatig BI trainingen bij bedrijven, maar vorige week hielpen we een aantal individuele geïnteresseerden verder in de wondere wereld van Power BI. En met succes want de training is beoordeeld met een 8+! 

De deelnemers gingen in kleine setting, onder begeleiding van onze senior consultant Bart Linders, aan de slag met Power BI. Bart leerde hen niet alleen hoe je iets met Power BI realiseert, maar ook welke voor en nadelen kleven aan de verschillende functies. Na uitleg van de basisoefeningen gingen de deelnemers direct aan de slag met Power BI op de laptop, zodat de opgedane kennis direct toegepast kon worden! Daarnaast ontvingen de deelnemers het cursusboek en datasets met extra veel cases, waarmee men nog verder kan oefenen.

"Ik heb een leuke en leerzame training achter de rug die ik een ieder die met Power BI aan de slag wil, kan aanraden!" - Wim Ardon, IT Manager bij Framelco B.V.

Heeft u deze training gemist, maar wilt u ook starten met het maken van dashboards in Power BI? Dat kan! Op 8 mei aanstaande staat een nieuwe training gepland op ons kantoor in Driebergen. Meer info en aanmelden kan via onze website. 

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie