Op woensdag 1 november organiseert DynamicsHUB weer het evenement Dynamics Experience 2017 voor Microsoft Dynamics gebruikers. Ensior kan natuurlijk niet ontbreken als Gold Partner van Microsoft op het gebied van Business Analytics. Dé gelegenheid dus om inzicht te krijgen in de rapportage mogelijkheden op MS Dynamics.

Specifiek voor MS Dynamics NAV en AX biedt Ensior een kant en klare oplossing voor uw standaard rapporten en ad hoc analyses. Een oplossing die de eindgebruiker aanspreekt door eenvoud en self-service analyse. Ontdek hoe u eenvoudig uw verkoopresultaten analyseert, kosten kunt besparen of uw financiële maandrapportage snel samenstelt met Analytics4NAV en Analytics4AX. Dat biedt rust!

Wij verwelkomen u dan ook graag op onze stand. Daar kunnen wij u informeren over Analytics4NAV en Analytics4AX. Tevens kunt u een presentatie bijwonen over de inzet van Analytics4NAV bij Vespo B.V.,  leverancier van huishoud- en woningtextiel en promotioneel textiel.

De eerste 10 personen kunnen zich gratis (normale prijs € 314,-) registreren via deze link. Kies bij de registratie voor de optie "Promotiecode opgeven" en gebruik de promotiecode DYNEXENS17
Op deze webpagina vindt u tevens meer informatie over het evenement.

Wij kijken ernaar uit u 1 november te mogen verwelkomen!

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie