Veel animo voor de laatste ontwikkelingen en de Ensior Solutions - Op dinsdag 14 februari jl. stond de Ensior Kennissessie over Microsoft BI gepland. Net als in 2016 was het aantal inschrijvingen voor de sessie dusdanig groot, dat er al snel een 2e sessie bijgepland moest worden. Uiteindelijk hebben we 50 aanmeldingen mogen ontvangen en waren de beide sessies druk bezocht met geïnteresseerden in de Microsoft BI suite én de standaard Ensior Solutions, zoals Analytics4NAV.

Self Service BI ligt nu binnen handbereik
Tijdens de kennissessie hebben onze senior BI consultants de mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen van de Microsoft BI suite gepresenteerd. Vooral het gebruiksgemak, de ongeëvenaarde mogelijkheden en praktische toepasbaarheid van Power BI werden tijdens de demonstratie enthousiast ontvangen.
Als de datasets juist zijn, de gebruikers goed zijn opgeleid, dan is Self Service BI met een interactieve tool als Power BI nu écht binnen handbereik.

Power BI óók on-premise!
Tijdens de sessie bleek dat veel organisaties het een veilige gedachte vinden om bedrijfsgevoelige data binnen de eigen bedrijfsmuren te houden en er nog niet voor open staan om volledig in de cloud te werken als het om BI gaat.

Sr. BI specialist Bart Linders demonstreerde de Technical Preview van Microsoft BI, met de nieuwste features. Zo wordt het binnenkort mogelijk om met Power BI (desktop) interactieve reports te ontwikkelen en deze te publiceren naar de lokale SSRS omgeving! Hierdoor komt Power BI on-premise beschikbaar!

Een quick start naar een moderne BI omgeving
Ensior biedt haar Datawarehouse Automation oplossing én quick start BI-oplossingen voor Dynamics NAV, AX, CRM, SAP Business One en SAP ECC. Hiermee kunnen organisaties hun wens om Excel als rapportage tool te vervangen door een structurele en fraaie oplossing in vervulling brengen. Omdat elke bedrijfssituatie uniek is en dit ook een specifieke aanvliegroute vraagt, biedt Ensior een BI architectuur advies voor die organisaties.

Meer informatie over onze BI Solutions vindt u hier

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie