VNSG Congres 2009 - Op 16 en 17 april jl. was Ensior voor het eerst als één van de sponsoren te gast bij het VNSG Congres 2009. Commercieel Directeur van Ensior, Sander Honig, kijkt dan ook bijzonder tevreden terug op een zeer succesvol VNSG Congres.

"Wij zijn bijzonder verheugd over het positieve interesse in de Xcelsius dashboarding-oplossingen van Ensior door de SAP-gebruikers. Voor het eerst was er een echte SAP BusinessObjects specialist op het congres aanwezig die de aanwezige SAP-gebruikers zogezegd het nieuwe gezicht van SAP kon tonen.", aldus Sander Honig.
Dit sluit aan op de visie van Leo Apotheker, co-CEO van SAP AG. "We gaan naar de volgende fase in softwareontwikkeling. We willen voortdurend jullie systemen kunnen verbeteren zonder de business te verstoren", aldus Apotheker. Hij noemt dit: 'timeless software'.

Twee dagen lang werden de aanwezigen in het MECC in Maastricht getrakteerd op hoogwaardige keynote sprekers en presentaties.
Annemarie van Gaal, mediaondernemer en investeerder, is er ten tijde van de bankencrisis in 1998 in geslaagd om de grootste uitgeverij van Moskou op te richten. Tijdens haar presentatie deed zij verslag van haar ervaringen.
Willem Vermeend, voormalig staatssecretaris van financiën, scheen zijn licht op de kredietcrisis op basis van een boek dat hij recent hierover schreef. Hij ging in op de belangrijkste oorzaken van de crisis, crisissen uit het verleden en de maatregelen die getroffen moeten worden.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie