In het laatste kwartaal van 2016 hebben wij een aantal nieuwe collega’s verwelkomd.

 

paolo cillari portrait

Paolo Cillari heeft als Account Manager commerciële ervaring opgedaan met de verkoop van ERP en add-on oplossingen. Hij heeft bij Ensior een focus op de Microsoft BI oplossingen. Paolo vindt het belangrijk om een teamspeler te zijn om succesvol te kunnen zijn.

floor bouwman portrait

Floor Bouwman is bij Ensior gestart als BI Consultant. Momenteel specialiseert ze zich in de Microsoft BI-tools. Floor is kwaliteits-gericht, consciëntieus en analytisch, maar beschikt gelukkig over een goed relativerend vermogen.

daan van harten portrait

Daan van Harten is de jongste BI Consultant bij Ensior. Met zijn opleiding Bedrijfskunde & Analytics zorgt hij met technische expertise voor een Business gedreven oplossing. Hij ziet het als een uitdaging om datgene te bieden dat de klant ook daadwerkelijk nodig heeft.

erik felix portrait

Erik Felix is sinds Q4 toegetreden tot het team van BI Consultants. Na zijn opleiding Bedrijfswiskunde heeft hij een aantal jaren als databasebeheerder gewerkt. Graag wil Erik zijn analytisch denkvermogen vergroten en zich meer ontwikkelen als allround BI-consultant.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie