Op woensdag 9 november 2016 organiseert DynamicsHUB, de grootste Europese Dynamics community, Dynamics Experience 2016. Dynamics Experience is een jaarlijks terugkerende conferentie voor Microsoft Dynamics ERP eindgebruikers. Het doel van de Dynamics Experience is om kennis en ervaringen uit te wisselen en om de dialoog tussen Microsoft, eindgebruikers en partners te stimuleren.

 Dynamics Experience Banner versie121016

Als onafhankelijke Microsoft business community, krijgt DynamicsHUB de Nederlandse primeur in handen om Microsoft Dynamics 365 te introduceren bij het grotere publiek. Tijdens Dynamics Experience worden bezoekers meegenomen in de Digital Engagement journey. De focus ligt hierbij op welke rollen visie & leiderschap, mens & cultuur, bedrijfsprocessen en IT spelen binnen digitale transformaties met behulp van Microsoft technologie, in het bijzonder Microsoft Dynamics 365.

Dit jaar gaat Microsoft de dialoog aan met eindgebruikers en partners over de visie en de roadmap van Microsoft. Naast de introductie van Microsoft Dynamics 365 zal Jay Ramsanjhal spreken over hoe organisaties “Digital Engaged” kunnen worden. Wanneer IT strategisch wordt ingezet om klanten daadwerkelijk excellent te bedienen, spreekt men van Digital Engagement. Tijdens #DE16 worden ruim 20 sessies gehouden waar strategische en tactische onderwerpen de boventoon voeren. Kenmerkend is dat de sessies niet alleen gaan over de toekomst, disruptie en innovatie, maar juist over hoe om te gaan met het transformeren van de status quo in de digitale wereld.

#DE16 is bij uitstek geschikt voor managers en directieleden (business én IT), die geïnspireerd willen worden hoe IT als strategisch instrument ingezet kan worden om klanten excellent te bedienen en bovendien met concrete handvatten willen vertrekken om de transformatie te kunnen maken naar een “digital engaged” organisatie.

Als sponsor van Dynamics Experience nodigt Ensior u graag uit op haar stand. U kunt zich gratis registeren via deze link. Kies bij het aanmelden voor de optie "Ik heb een kortingscode" en gebruik de kortingscode PDEX16EN

Wij kijken ernaar uit u 9 november te mogen verwelkomen!

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie