In het laatste kwartaal van 2015 hebben wij een aantal nieuwe collega’s verwelkomd.

bart linders portret

Bart Linders is een ervaren allround BI professional met veel Microsoft kennis. Hij is analytisch sterk, en kan zowel met de technische als de functionele aspecten van BI goed overweg.Hij was in staat zich in korte tijd de business van de klant eigen te maken en hier met een helikopter view naar te kijken.

ron van rooij portret

Ron van Rooij is een ondernemende business/IT consultant met brede interesse en ervaringen in de IT sector. Met meer dan 5 jaar ervaring in internationaal IT projectmanagement en entrepreneurship, gaat hij het Ensior team versterken vanuit een innovatieve en ondernemende invalshoek. 

coen de koning portret

Coen de Koning heeft in 1994 aan de wieg gestaan van BusinessObject Nederland en heeft sindsdien als pre-sales consultant vele bedrijven enthousiast gemaakt voor de SAP BO BI oplossingen. Als senior BI Consultant wil hij bedrijven helpen om daadwerkelijk de meerwaarde van de BI oplossingen te realiseren.

kuba brys portret

Kuba Brys is na zijn thesisonderzoek begonnen bij Ensior. Hij assisteert ons in onze marketing en sales activiteiten. “Ik heb een passie voor het vertalen van data naar concrete acties, dit maakt marketing in een BI omgeving ook zo interessant”.

Ensior B.V. 2024 All rights reserved
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie